Gourmet gryderet
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Remi Indsendt : Red : |
Fotograf: Remi |
|
Forarbejde:
Alle grønsager skæres ud: chili tomat løg peberfrugt gulerødder hvidløg Kødet skæres i mundrette stykker. Alle ingredienser placeres i bøtter: oliven olie oksekød løg hvidløg chili øl oksekøds bouillon flydende tomat pure tomater dijon sennep rødvinseddike soya paprika gulerødder peberfrugt vand laurbærblade Olie hældes på panden og kødet gives salt og peber efter behov. Kødet brunes let, da det skal i gryden lang tid. Når købet er blevet brunet, så tages det af og lagt til at hvile i en skål. Kom så løgne på panden og lad den brune, ca to min inden de er klar, kom da chili, hvidløg og peberfrugt på panden sammen med og lad stege i ca 3-5 min. Hæld så grønsags mixen i en stor skål og stil den til side. Tag så din øl og din oksekøds bouillon og hæld det på panden, så alt smagen fra kødet og grønsagerne kan blive abouberet og efter 1-2 min hæld så væsken i en skål og stil også den til siden. Tag så den store skål med dine løg, chili, hvidløg og peberfrugter og hæld følgende ingredienser i: Gulerødder vand tomt puré dijon sennep rødvinseddike soya laurbærblade Når alle ting er i, rør så det hele godt sammen. Tag så en stor gryde og sæt til svag til mellem varme og kom ingredienser i, i denne rækkefølge: 1. oksekødet 2. skålen med øl og bouillon 3. skålen med alt det gode i Sørg så for at det hele er er godt rørt sammen og kom på tomaterne på toppen. Men en ske tag så din paprika og drys det over toppen til det dækker hele overfladen. MÅ IKKE RØRES RUNDT. Lad så gryderetten stå og simre til paprikaen er trængt gennem tomaterne, det tager ca en time. Når paprikaen er trængt gennem, rør så det hele godt rundt og tilfør et til lag med paprika. Lad så retten så i mindst en time før den serveres med kartoffelmos. Jeg anbefaler at man lader den stå 2-3 timer efter den sidste omrøring. |
|
Opskriften er vist 21410 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne