Røget laks med stenbiderrogn og æbler
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Skær selleristilkene i små skiver, og kom dem i en skål, gerne med nogle af bladene.
Del æblerne i halve og skær de halve æbler i 3 dele på langs. Hver del skæres på tværs i fine skiver, og blandes med selleristilkene. Kom dressingen på og rør rundt. Stilles i køleskab i et par timer. Skær røget laks i skiver på 2 cm bredde. Anret æblerne som et kryds på tallerkenen. Selleristilkene kommes på og til sidst lægges laksestykkerne ud fra midten. Pynt med stenbiderrogn og dild. |
|
Opskriften er vist 11844 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne