Pers Aussie stew
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Per Jacobsen Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i mundrette stykker.
Pil løgene, hak det ene fint og skær de andre i kvarte. Varm olien og lad løgene snurre klare heri, pres hvidløgene i. Brun dernæst kødet i olien. Stød kommen i en morter og bland det i kødet sammen med chili, basilikum, paprika, salt, peber og laurbærblade og lad det snurre et par minutter. Tilsæt ketchup og bouillon og lad retten snurre sammen 20-30 min. Skræl kartofler og gulerødder og skær kartoflerne i terninger og gulerødder i mønter. Skær blegselleri i ca. 4 cm. Brede strimler og peberfrugten i terninger. Kom grøntsager og reven ost i gryden og lad retten snurre yderligere 20-30 min. eller til kød og grøntsager er møre. |
|
Opskriften er vist 2549 gange,
og udskrevet 74 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne