Røget sildesalat med kartofler og æbler
Hovedingrediens : SildeFisk - Røget sild Indsendt : |
|
|
Befri de røgede sild for ben og skind og skær dem i mindre stykker.
Skær kartofler og æbler i små terninger og bland dem sammen med de røgede sildestykker.
Hæld marinaden over og lad det trække i køleskabet ca. 30 minutter.
Pynt med æg, tomater og dild. |
|
Opskriften er vist 3334 gange,
og udskrevet 66 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne