Chile con pollo
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : ja Indsendt af : Per Indsendt : Red : |
|
|
skær kyllingebrysterne i tern og løget i tern og brun begge dele i lidt rapsolie. Krydr med chipottle (røget chili) efter smag - jeg bruger en god teskefuld og så bliver der lidt fart på. Tilsæt en dåse flåede tomater, 2 fed presset hvidløg og en stor dåse tomatpure og lad det hele varme godt igennem - til kyllingestykkerne er hvide helt igennem. Tilsæt til sidst 1 dåse kidneybønner og tag det hele af blusset når bønnerne er varme.
Fedtfattigt - hurtigt - sundt. Server evt. med ris, pasta eller bare et godt stykke brød. |
|
Opskriften er vist 2055 gange,
og udskrevet 77 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne