Bread Gulab Jamun (Sukkerkugler med brød)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : meera Indsendt : Red : |
|
|
De 4 toastbrøds kanter skæres væk.
Toastbrødene blandes med mælk til det har en blød dej konsistens. En spsk. smør varmes op i mikroovnen og anvendes til form af kugler (af toastbrøddejen således det ikke klister). Smør det smeltede smør på begge håndflader og rul dejen til små kugler (ca. 6 stk). I en gryde varmes vand og sukker op i ca. 15 min. Der imens steges kuglerne i en gryde med olie til de har en brun farve. Slukkes kogningen af sukkersiruppen (sukker og vand) og lidt frisk presset citron hældes i. Herefter vendes kuglerne i sukkersiruppen og bevares 1 time til de bliver serveret. Velbekomme - en indisk dessert. |
|
Opskriften er vist 3957 gange,
og udskrevet 51 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne