Laksestuvning med æg og dild
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Pandekagerne:
Hertil piskes det hele sammen, smørret er smeltet, og dejen skal helst trække nogle timer, inden pandekagerne bages - ikke for store. Fyld: Løg hakkes og letsteges i smørret, heri drysses melet, og der spædes med fløden til en fin stuvning, der smages godt til med salt, peber og meget fint klippet dild. Når stuvningen er lidt afsvalet, tilsættes laksestykkerne samt de hakkede hårdkogte æg, og en god spsk. kommes på hver pandkage, der rulles sammen og nu kan fryses. De lægges i et ildfast fad, drysses med revet ost, og de er lige til at lune. |
|
Opskriften er vist 7291 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne