Ingefærsaft
Hovedingrediens : Krydderurter - Ingefær Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : m Indsendt : |
|
|
1) Ingefæren skrælles og skæres i tynde skiver
2) Tilsættes vandet1 kg sukker som bringes i kog og koges i 10-15 min. 3) Citronerne vaskes og skæres i skiver (tynde) 4) Citronsyren, resten af sukkeret og citronskiverne hældes i gryden og det hele tages af varmen. 5) Efter rimelig afkøling stilles gryden i køleskabet i 2-3 dage. 6) Saften sies igennem et saftklæde og er klar til lagering. Nogle bruger atamon og flasker, vi bruger isbøtter og i fryseren. En liter bliver til 4-5 liter færdig saft. |
|
Opskriften er vist 8989 gange,
og udskrevet 64 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne