Ingefærsaft

Ingefærsaft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Liter

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Krydderurter - Ingefær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : m

Indsendt :     

Ingredienser:
180 g.Frisk ingefær
2 kg.Sukker
3.5 Citron
60 g.Citronsyre
2 l.Vand
 
Opskrift:
1) Ingefæren skrælles og skæres i tynde skiver
2) Tilsættes vandet1 kg sukker som bringes i kog og koges i 10-15 min.
3) Citronerne vaskes og skæres i skiver (tynde)
4) Citronsyren, resten af sukkeret og citronskiverne hældes i gryden og det hele tages af varmen.
5) Efter rimelig afkøling stilles gryden i køleskabet i 2-3 dage.
6) Saften sies igennem et saftklæde og er klar til lagering.

Nogle bruger atamon og flasker, vi bruger isbøtter og i fryseren. En liter bliver til 4-5 liter færdig saft.





karakterer:
Opskriften er vist 8989 gange,
og udskrevet 64 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu