Blomkålssalat 04
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Fryseegnet : Nej Indsendt af : Charlott Indsendt : Red : |
|
|
Skær blomkål i buketter og kog dem møre, stilles i køleskab til de er helt kolde 2-3 timer.
Lav dressingen: bland cremefraiche, rygeost og fint hakket løg. Smag til med salt og peber. Vend de afkølede blomkål i. Stil det i køleskabet til der skal serveres |
|
Opskriften er vist 7636 gange,
og udskrevet 66 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne