Varmrøget laks hovedret
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg laksen på et serveringsfad, træk evt. skindet af.
Aspargesene skrælles og den træet ende knækkes af. Koger i letsaltet vand 6-7 minutter. Kog ærter kort i letsaltet vand. Arranger de let kogte ærter og asparges rundt om laksen. Pynt med dild og citronskiver. Rør saucen sammen, smag den til og lad den trække i køleskabet i 1 time. Lige før serveringen koges de nye kartofler og serveres til laksefad og sauce. |
|
Opskriften er vist 101924 gange,
og udskrevet 1947 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-06-10 07:23:25 En herlig sommerret, ikke mindst når laksen er helt nyrøget. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne