Varmrøget laks hovedret

Varmrøget laks hovedret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :
Varmrøget laks hovedret, billede 4 Varmrøget laks hovedret, billede 1 Varmrøget laks hovedret, billede 2 Varmrøget laks hovedret, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.varmrøget laks
 
 Sauce:
3 dl.cremefraiche 18%
2 dl.mayonnaise
0.5 dl.Dijonsennep
1 tsk.salt
1 tsk.peber
1 bakkebasilikum
 
 Tilbehør:
250 g.grønne ærter
500 g.asparges
1000 g.nye kartofler
 
 Pynt:
1 bdt.dild
1 citron
 
Opskrift:
Læg laksen på et serveringsfad, træk evt. skindet af.

Aspargesene skrælles og den træet ende knækkes af. Koger i letsaltet vand 6-7 minutter. Kog ærter kort i letsaltet vand.

Arranger de let kogte ærter og asparges rundt om laksen.

Pynt med dild og citronskiver. Rør saucen sammen, smag den til og lad den trække i køleskabet i 1 time.

Lige før serveringen koges de nye kartofler og serveres til laksefad og sauce.





karakterer:
Opskriften er vist 101926 gange,
og udskrevet 1947 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-06-10 07:23:25
En herlig sommerret, ikke mindst når laksen er helt nyrøget.