Karry pilaf
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : |
|
|
Skær lammekødet i tern.
Opvarm olien i en gryde og brun kødet til det er gyldent. Hak og svits løgene sammen med kødet. Drys karry og ris i under omrøring. Spæd med bouillon og bring i kog. Lad dem simre 20 minutter til væden er opsuget. Skær abrikoserne i små tern og kom dem i risene sammen med rosinerne. Skræl æblet, del det i kvarte og tag kernehuset ud. Skær det i små tern og kom dem i risene ca. 5 minutter før endt kogetid. Smag karry pilafen til med salt og evt. mere karry. |
|
Opskriften er vist 13299 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne