Hurtige morgen boller (rismælk)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Fryse egnet Indsendt af : Helenep Indsendt : |
|
|
225 grader i 10-15 min
*tænd ovnen *margarine lunes og mælken hældes i. *gær røres ud i lidt af sukkeret. *æg og sukker blandes i mælkeblandingen. *gær hældes nu i blandinge. *mel æltes lidt efter lidt. tilsæt ikke mere mel. dejen skal være klistret. bollerne hæver en hel del så sæt dem på bagepladen ved brug af 2 skeer og med god afstand til hinanden og ovnvæggen. smørres med æggehvide eller kold kaffe |
|
Opskriften er vist 6941 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer forfatteren - 2015-07-29 20:19:47 kom evnt chokolade stykker eller rosiner i til aftenskaffen eller eftermiddags kaffen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne