Karins Hindbærlagkage * Delux

Karins Hindbærlagkage * Delux, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : K.Skærbye

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 lagkagebunde
 
750 g.frossen hindbær -
3-6 spsk.flormelis (sukker )
3-5 spsk.vaniljesukker
5 dl.cremefraiche 38%
4 dl.piskefløde skum
 
Opskrift:
Hindbærerne skal afdryppe i en sigte natten over, dette er meget vigtig.
Næste dag :
Bland vanilje sukker og flormelis i cremefraiche og smag det hele til.
Pisk cremefraiche så den er stiv.
Pisk fløden stiv
Tag flødeskum og vend det i cremefraiche og smag det til, engang mere.

Pak bunde ud, kom ca. ½ delen af hindbær på
kom ½ delen af cremen på,
1 bund igen, så hindbær igen og cremen til sidst
kagen skal stå i køleskab i mindst 3-4 timer ( laves helst ikke mere end 8 timer i forvejen )
Læg et marcipan låg over.
Pynt så kage som du selv vælger.
Jeg har sigtet flormelis over kagen og sat hindbær og brombær på tandstik så de ikke glider.
Kan også komme chokolade på eller flødeskum, så bliver de sidende.
Den smager så fuglene synger, Lidt lig Gåsebryst, men mere smag, hvis man kan lide det.





karakterer:
Opskriften er vist 6644 gange,
og udskrevet 85 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu