Karins Hindbærlagkage * Delux
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Fryseegnet : nej Indsendt af : K.Skærbye Indsendt : Red : |
|
|
Hindbærerne skal afdryppe i en sigte natten over, dette er meget vigtig.
Næste dag : Bland vanilje sukker og flormelis i cremefraiche og smag det hele til. Pisk cremefraiche så den er stiv. Pisk fløden stiv Tag flødeskum og vend det i cremefraiche og smag det til, engang mere. Pak bunde ud, kom ca. ½ delen af hindbær på kom ½ delen af cremen på, 1 bund igen, så hindbær igen og cremen til sidst kagen skal stå i køleskab i mindst 3-4 timer ( laves helst ikke mere end 8 timer i forvejen ) Læg et marcipan låg over. Pynt så kage som du selv vælger. Jeg har sigtet flormelis over kagen og sat hindbær og brombær på tandstik så de ikke glider. Kan også komme chokolade på eller flødeskum, så bliver de sidende. Den smager så fuglene synger, Lidt lig Gåsebryst, men mere smag, hvis man kan lide det. |
|
Opskriften er vist 6644 gange,
og udskrevet 85 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne