Kanelsnegle 14
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : CFrausing Indsendt : Red : |
|
|
Smør og mælk varmes til smørret er smeltet og mælken er fingervarm.
Gæren smuldres i en skål og opløses i den lune mælk. Sukker og salt tilsættes og der røres til sukker og salt er opløst. Kanel og mel tilsættes og dejen æltes smidig. Hæver overdækket i 40 minutter. Imens røres fyldet sammen. Dejen deles i to stykker, der hver rulles ud til en rektangel. Fyldet fordeles på de to rektangler men lad ca 2 cm. På den lange side der kommer til at lukke sneglene være uden fyld, de rulles sammen fra den brede side. Du kan enten ligge dem på en bageplade eller i små papirforme. Efterhæver overdækket i 40 minutter. Sneglene bages nu i forvarmet ovn ved 225 grader C. alm. ovn i 7-8 minutter. |
|
Opskriften er vist 3132 gange,
og udskrevet 61 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne