Varmrøget laks med flødestuvet spinat
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Spinat:
Spinaten skylles grundigt i flere hold vand og blancheres. Hakkes groft og sauteres i smør. Tilsættes piskefløde og koges ind til den ønskede konsistens. Tilsmages med reven muskatnød, salt og peber. Laks: Laksen varmes i ovnen ca. 10 minutter ved 180 grader. Anretning: Laksen anrettes på tallerken, pyntes med skalrejer, muslinger og citron. Til retten serveres friskkogte kartofler. Tips: I stedet for frisk spinat kan bruges frossen helbladet spinat som knuges fri for vand inden det hakkes og sauteres i smør. Kogte skalrejer kan købes på frost. Muslinger skal koges og dertil kan bruges denne opskrift. |
|
Opskriften er vist 50761 gange,
og udskrevet 995 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne