Rikke Stougaards abrikos/ferskensyltetøj
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Fryseegnet : Ja Indsendt af : rikke stoug Indsendt : |
|
|
½ bakke ferskener fra Irma, der er de saftigst og mest modne, dvs. 500 gram
1 bakke abrikoser på 500 gram 2 dåser klementiner med saft de inderste mandler fra abrikoserne, de knækkes med en nøddeknækker, stillet på langs reven skal af 2 grapefrugter, plus saften af ½ grapefrugt 1- 2 spiseskefulde lavendelblomster, gerne friske, kan købes tørrede i matas, kan udelades ½ citron skåret ud med skal 450 gram sukker, det brugte jeg, du kan prøve honning i stedet Disse ting koges sammen i 10 minutter Derefter tages to teskefulde rød melatin som røres ud i 2 spsk sukker, vigtigt, ellers kommer der klumper og røres sammen for sig, mens syltetøjet koger, hældes det i, der røres rundt i to minutter med varme. Der kommes to kapsler atamon i, dvs. af hætten der er på den. Derefter hældes syltetøjet på glas, der først er skyllet i atamon, ca. to kapsler og 2 dl vand, det konserverer syltetøjet. |
|
Opskriften er vist 3230 gange,
og udskrevet 82 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne