Bueno kage

Bueno kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 22 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Michelle

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bunde:
8 æg
8 spsk.sukker
2 spsk.hvedemel
3 spsk.kakao
150 g.hasselnødder (fint hakket, men valgfrit (jeg bruger dem ikke)
2 tsk.vaniljesukker eller/ 1 stang
 
 Smørcreme:
6 pasteuriseret æggeblomme
3 pasteuriseret æggehvider
6 spsk.sukker
150 g.Flormelis
200 g.Smør
2 spsk.kakao
100 g.Chokolade (mørk eller lys)
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 160 varmluft
Smør eller beklæd en springform.

- Del æg i blomme og hvider
- Pisk æggeblommerne med sukker til det er lyst og luftig
- tilsæt vanilje, kakao og mel, pisk til der ikke er klumper i.
-pisk æggehviderne stive (kom nødderne i, hvis du bruger dem) og vend det i dejen.
-hæld massen i springformen, og bag dem i 30 minutter (tjek om de er færdige, hvis ikke giv dem 5 minutter mere.
- når de er afkølet skæres de på midten så du har 2 lagkage bunde

SMØRCREME
-Pisk smør til det er lyst
- sigt flormelis og pisk derefter igen.
-smelt chokoladen og kom det i sammen med kakao. Pisk igen
- kom de pasteuriseret æg i en anden skål og pisk det sammen med sukkeret i mindst 7 minutter
-når det er lyst kommes det over i smørcremen, derefter pisker du det hele sammen.

SAMLING

-Læg en af bundende på det fad det skal serveres på
Put en stor klat smørcreme på, så en bund og så smørcreme over det hele, også rundt på siderne af kagen, du skal gerne have lidt creme tilbage.
-sæt buenoerne rundt om kagen, cremen fungere som lim, det kan godt være svært, da de sikkert vil vælte, men så snart det er gjort, binder du forsigtigt båndet rundt om, og binder en sløjfe så de sidder som de skal.
- put den sidste klat creme i midten og sæt kagen i køleskabet en times tid
- når kagen tages ud, kan du hælde m&ms i midten

Den er nu klar til servering.





karakterer:
Opskriften er vist 14934 gange,
og udskrevet 96 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-04-17 12:34:28
Det kunne være fint hvis der var et billede så man kunne se hvordan den skulle se ud, eller som inspiration. Det kunne jeg godt lige bruge :-)

  -   2015-07-28 11:10:16
hmm.... da den havde fået godt 40 minutter tog jeg den ud. Den faldt sammen som en souffle. Indeni virker det som mousse men udenpå bagt. Det er umuligt at dele den. Tror der mangler noget i opskriften for fulgte den nøje.