Alletiders rabarbergrød
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt af : Annika Indsendt : Red : |
|
|
Rabarberne renses/vaskes og skræres groft.
Rabarber, vand og sukker koges/simrer under låg i ca 30 min. Frugt og "rabarbervand" sies fra hinanden. "Rabarbervandet" kommes tilbage i gryden. Jævningspulveret og det kolde vand røres ud i en lille skål. Når det er blevet jævnt, tilsættes dette til "rabarbervandet". Lad dette koge i 2 min. Hældes på stor fin gennemsigtig glasskål. (PS: Det jævningspulver som man køber nu til dags er uden farve. Ønskes grøden i fin lyserød/pink farve, kan der tilsættes rød frugtfarve efter behov i gryden samtidig med at jævningen tilsættes Sættes på køl eller serveres lun. Vi elsker at spise den med vaniljecreme. |
|
Opskriften er vist 10518 gange,
og udskrevet 87 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne