Alletiders rabarbergrød

Alletiders rabarbergrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Diverse Grød

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Annika

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kg.rabarber
1 l.vand (til kogning)
400 g.sukker
12 spsk.Ideal Jævning til rabarbergrød
5 dl.koldt vand (til jævningen)
 
Opskrift:
Rabarberne renses/vaskes og skræres groft.
Rabarber, vand og sukker koges/simrer under låg i ca 30 min.
Frugt og "rabarbervand" sies fra hinanden.
"Rabarbervandet" kommes tilbage i gryden.
Jævningspulveret og det kolde vand røres ud i en lille skål.
Når det er blevet jævnt, tilsættes dette til "rabarbervandet".
Lad dette koge i 2 min.
Hældes på stor fin gennemsigtig glasskål.

(PS: Det jævningspulver som man køber nu til dags er uden farve. Ønskes grøden i fin lyserød/pink farve, kan der tilsættes rød frugtfarve efter behov i gryden samtidig med at jævningen tilsættes

Sættes på køl eller serveres lun.
Vi elsker at spise den med vaniljecreme.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Rabarbergrød (siet)

karakterer:
Opskriften er vist 10518 gange,
og udskrevet 87 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu