Laksetatar med urter
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Laksen hakkes groft og røres med æggeblommer, piskefløde og sennep, og smages til med salt og peber. Lidt ad de hakkede krydderurter røres i til sidst.
Urterne skylles skæres i tynde strimler (julienne) og gives et let opkog i vand. Anretning: Laksetataren lægges på midten af tallerknerne, grøntsagerne lægges omkring, og foretten pyntes med resten af krydderurterne. Brød serveres til. |
|
Opskriften er vist 20073 gange,
og udskrevet 399 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne