Spaghetti Danieli
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Bjørnar Indsendt : |
|
|
Kog spaghettien i rigelig saltet vand. Imens bruses smørret op i en sauterpande og skinken, som skal være i fine strimler kommes ved. Skru ned og lad smørret tage smag af skinken. Rør fløde, æggeblommer og parmesan sammen og krydr med salt og peber.
Kom den kogte afdryppede spaghetti ned til skinken og bland grundigt sammen. Hæld ægge-fløde-osteblandingen over og bland hurtigt. Server omgående med ekstra parmesan og friskkværnet peber. |
|
Opskriften er vist 5012 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne