Havrebrød 03
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Kog vandet og med havregryn, hørfrø og knækkede rugkerner i 3-4 minutter under omrøring.
Lad det afkøle, til det er lunkent. Rør kærnemælk, honning/sirup og salt i. Rør gæren i. Tilsæt melet og ælt, til dejen er smidig. Lad den hæve en time. Form dejen til et brød. Pensl brødet og bag det i 40 minutter i en 200 grader varm ovn (almindelig ovn). |
|
Opskriften er vist 3453 gange,
og udskrevet 69 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne