Gourmet Tarteletter - de bedste
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Johan Halberg Indsendt : Red : |
|
|
Fyldet:
1. Skær kyllingfiletterne i små stykker og kom dem i en gryde. Steg stykkerne i olie indtil væden er fordampet. 2. Knæk den nederste del af de grønne asparges og skær dem i stykker på 2 cm. og snit chili i små stykker 3. Grønne asparges, kantareller, citronsaft, chili, laurbærblade og væden fra aspargesdåserne tilsættes i gryden. Lad det simre under låg i 20 min. Tilsæt en tsk. salt og peber 4. i mellemtiden snittes champignon i mindre stykker og steges i 1 spsk olie på en pande et stykke tid, indtil de er brune og lækre. 5. tag champignon af panden og kom dem sammen med dåseasparges over i gryden, og sluk under gryden. Husk at fjerne laurbærbladende. Saucen: 1. kog 4 dl. vand og hæld det i et litermål sammen med 3 dl fløde, og kyllingefonden. 2. tag en ny gryde og smelt smørret heri. Tilsæt mel lidt efter lidt mens der røres rundt. 3. væsken fra litermålet tilsættes mens der røres rundt, og blandinden koges op indtil den bliver ensartet og tyktflydende. 4. overfør saucen til gryden med fyldet og rør rundt. Tarteletfyldet er nu klar, men smages til med salt, peber og en smule sukker. Nu varmes tarteletformene i ovnen som anvist på pakken og tarteletterne serveres med frisk persille ovenpå. Velbekomme. |
|
Opskriften er vist 6338 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne