Kødtimbale med gulerødder og majs
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Merianna Indsendt : Red : |
|
|
Start med at tænde ovnen på 180° (alm. ovn).
Svits de fint hakkede løg i smøret, til løgene er klare. Tilsæt det hakkede kød og rør, til kødet har delt sig. Tilsæt karry, salt og peber, og lad karryen svitse lidt med. Tilsæt revne gulerødder og majsene samt rasp. Bland det hele godt. Hæld blandingen i et velsmurt ildfast fad. Pisk æg og mælk sammen, og hæld det over kødet. Stik lidt med en gaffel så æggemassen fordeler sig. Sæt fadet i vandbad, midt i ovnen i ca. 40 min til æggemassen er stivnet. |
|
Opskriften er vist 3084 gange,
og udskrevet 67 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne