Grove pølsehorn 03
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Line Indsendt : Red : |
|
|
Mælken varmes til den er finger-lun, gær, salt og sukker udrøres heri.
Speltmel, havregryn og 200 g. Hvedemel blandes i en skål. 5-kornsblanding koges et par minutter i lidt vand. Smørret blandes heri så det smelter. Bliver en grødet konsistens, der tilsættes i melblandingen. Lad blandingen afkøle til den er lunken inden mælken tilsættes. (Ellers dræbes gæren) Æltes sammen til dejen har en fin og Lind konsistens, tilsæt hvedemel indtil den har den rette konsistens, må gerne være en smule klæg - Hæver tildækket 1 time. Dejen deles i 6 dele og rulles ud til cirkler der hver deles i 8. Pølserne deles i 3 stk der lægges på hver sin trekant og rulles sammen fra den brede led. (Put evt lidt ketchup i hver) Lægges på bagepapir med snippen nedad og efterhæver 30 min Pensles med æg. Bages på 200 grader i 15 min. (Varmluftsovn) Dejen kan også bruges til grovboller |
|
Opskriften er vist 3778 gange,
og udskrevet 72 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Mike - 2016-11-29 18:12:49 Gode og mættende |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne