Røget laksetimbale med rejemousse
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Timbale:
4 små folieforme eller kopper á 1,2 dl, "fores" med lakseskiverne. Husblasen udblødes i vand. Rejerne hakkes groft og knuges fri for vand og blandes i crème frâichen. Smages til med peberrod og citron. Husblasen smeltes i lunt vandbad, og vendes i blandingen. Rejemoussen fordeles i de fire forme. Stilles køligt - eventuelt til næste dag. Tilbehør: Asparges skylles og dampes i letsaltet vand. Sherrytomaterne halveres. Den halve citron deles i fire både. Anretning: Laksetimbalerne vendes ud og anrettes på tallerkener. Pyntes med brøndkarse, asparges, citron, sherrytomat og krebs. Lun flûte og smør serveres til. |
|
Opskriften er vist 25294 gange,
og udskrevet 710 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Vibeke - 2018-07-02 11:58:46 Man kunne evt. anvende et mere fedtfattigt produkt end cremefraiche. Jeg kom et blad husblas i per dl. Gammel tommelfingerregel som også passede her. Jeg har også kommet hakket dild i blandingen, synes jeg selv giver en friskhed. lidt nemmere at pynte med lakserogn som jo også er lækkert, en krebs er besværlig at spise. Birgitte - 2012-04-01 08:11:12 God kombination af peberrod og røget laks. Mængden af husblas kan efter min smag godt reduceres. Rikke - 2008-11-21 10:48:00 Super lækker forret! Nem at lave - og så kan den laves i forvejen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne