Nem Othellolagkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Maja Wittendorff Indsendt : Red : |
|
|
Æggene piskes sammen med sukkeret i en tykbundet gryde. Mel tilsættes og dejen røres godt sammen til massen er helt glat. Pisk mælk og vaniljekorn i massen og varm det op under omrøring. Lad cremen koge op i et par minutter under omrøring. Pisk derefter fløden til flødeskum. Cremen og flødeskum blandes nu sammen til en kold creme.
Smør et lag hindbærmarmelade oven på to af bundene og på undersiden af den øverste bund. Læg bundene sammen med flødecremen og rør glasur af flormelis, kakao, kogende vand og træk det over kagens øverste lag. Marcipanen æltes sammen med flormelis til en klump og rulles ud til en rulle så lang som kagen er høj. Marcipanbåndet monteres om kagen og stilles koldt et par timer. |
|
Opskriften er vist 24146 gange,
og udskrevet 281 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (38 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-01-17 15:06:43 Der mangler makroner Charlotte - 2015-07-17 16:46:21 Den lyder spændende og ikke alt for svær, den skal prøves snarest |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne