Røget laksepude med aubergine i vildsvampe frikasse
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Pude:
Laksen krydres med salt og peber. Lægges i en smurt dyb form. Auberginen deles på midten og snittets i kødet. Hvidløgene snittets i halve og hældes over auberginen sammen med olivenolien og bages i ca. 25 minutter ved 200 grader. Skindet fjernes fra auberginen og hakkes med de bagte hvidløg Smages til med lime, salt og peber. Massen fyldes i formen og vendes ud, kan lunes lidt. Frikasse: Traktkanteraller og pigsvampene børstes. Persillebladene vaskes og tørres. Løg og persillerod svitses, svampene tilsættes. Cognac flamberes og hvidvin tilsættes. Bouillonen koges ned og monteres med smør Smag til med salvie, limeskal, salt og peber. Friteret persillerodstopblade: Bladende vaskes i koldt vand og tørres helt tørre. Olivenolien ca. 1/2 l varmes op til 150 grader. Bladende drysses i olien, når de ikke syder mere tages de op, og lægges på fedtsugene papir, og drysses med salt. Anretning: Frikassen kommes ud i bunden af en stor tallerken. Laksepuden lægges på. Tallerkenkanten drysses med persillerasp (rasp og persille blendes og sigtes). Persille friten anrettes på toppen af laksepuden |
|
Opskriften er vist 8380 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Erik Vinther - 2008-06-11 16:01:09 Hvornår anvendes Karryurt'en i opskriften? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne