Isbombe 02
Fryseegnet : Ja Indsendt af : Simonegm Indsendt : Red : |
|
|
Du starter med at sætte dine Chokolade barer i et vandbad, også lader du det bare stå og simre lidt. Og når det er smeltet, drysser du lidt sukker i dine Muffinsholder. Efter det ligger du et fint og lidt tykt lag af det op i hver af dine Muffinsholder.
Når Chokoladen er størknet (Du kan eventuelt proppe dem i fryseren/køleskab) Skal du i gang med din alm. Chokolade, som selvfølgelig også bare skal i et vandbad. Imens det er i gang med det. Skal du hurtigt være klar med at lave dine is kugler. Dem ligger du så oven på din størknet chokoladebar og hælder forsigtigt din tempereret chokolade over isen Og bum ind i fryseren med dem og de er klar til servering. |
|
Opskriften er vist 2320 gange,
og udskrevet 69 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne