Lowcarb pizza på blomkålsbund

Lowcarb pizza på blomkålsbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : MayaCB

Indsendt :      Red :
Lowcarb pizza på blomkålsbund, billede 4 Lowcarb pizza på blomkålsbund, billede 1 Lowcarb pizza på blomkålsbund, billede 2 Lowcarb pizza på blomkålsbund, billede 3
Fotograf: MayaCB  

Ingredienser:
 Bund:
1 blomkål
1 dl.parmesanost
2 æg
1 fedhvidløg
1 tsk.salt
2 tsk.oregano
1 knsp.Muskatnød, friskrevet
 
 Fyld:
1 dl.ketchup eller tomatsauce
100 g.revet ost
120 g.seranoskinke
120 g.frisk mozzarella (1 klump)
 
 Top:
0.25 icebergsalat
5 små tomater
0.2 agurk
0.5 rødløg
1 dl.dressing
 
Opskrift:
BUND
Skær blomkål ud i små stykker. Blend blomkål med stavblender i skål eller i foodprocessor. Put parmesanost, æg, hvidløg, salt og muskatnød i blandingen og blendt det. Put dejen i fad med bagepapir. Bag bunden ved 200 grader i 25-35 minutter (til den er gylden og let sprød).

FYLD
Smør ketchup/tomatsauce ud på bunden. Drys revet ost på. Fold hver serano-skinke dobbelt og læg det på bunden. Skær mozzarellakuglen ud i skiver, og læg dem på. Bag pizzaen i cirka 12-15 minutter på 200 grader (osten skal være smeltet).

TOP
Skær salat, agurk, tomat og løg ud, og læg det på den let afkølede pizza. Hæld dressing på og nyd pizzaen.





karakterer:
Opskriften er vist 20914 gange,
og udskrevet 214 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-08-14 17:52:38
hvilken størrelse fad skal der bruges? resultetet blev desværre en smattet omgang. skorpen var sprød men nednunder var det heeelt smattet, så jeg antager at fadet var for lille og gjorde bunden for tyk. Super ærgerligt for smagene er gode.

  -   2015-06-10 16:04:58
skal blomkålen koges først eller er det råt?