Lowcarb pizza på blomkålsbund
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : MayaCB Indsendt : Red : |
Fotograf: MayaCB |
|
BUND
Skær blomkål ud i små stykker. Blend blomkål med stavblender i skål eller i foodprocessor. Put parmesanost, æg, hvidløg, salt og muskatnød i blandingen og blendt det. Put dejen i fad med bagepapir. Bag bunden ved 200 grader i 25-35 minutter (til den er gylden og let sprød). FYLD Smør ketchup/tomatsauce ud på bunden. Drys revet ost på. Fold hver serano-skinke dobbelt og læg det på bunden. Skær mozzarellakuglen ud i skiver, og læg dem på. Bag pizzaen i cirka 12-15 minutter på 200 grader (osten skal være smeltet). TOP Skær salat, agurk, tomat og løg ud, og læg det på den let afkølede pizza. Hæld dressing på og nyd pizzaen. |
|
Opskriften er vist 20914 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-08-14 17:52:38 hvilken størrelse fad skal der bruges? resultetet blev desværre en smattet omgang. skorpen var sprød men nednunder var det heeelt smattet, så jeg antager at fadet var for lille og gjorde bunden for tyk. Super ærgerligt for smagene er gode. sarah - 2015-06-10 16:04:58 skal blomkålen koges først eller er det råt? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne