Dampede blåmuslinger i hvidløgssauce
Hovedingrediens : Muslinger - Blåmuslinger Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Cathrine Jensen Indsendt : |
|
|
Hvidløg og løg hakkes groft, svitses herefter i stor gryde eller wok.
En hel flaske hvidvin hældes sammen med hvidløg og løg. Lad det stå og simre til alkoholen er fordampet. Dernæst tilsættes 1/2 liter piskefløde under oprørring. Smages til med salt og peber samt en lille smule chili. Det må ikke blive stærkt. Til sidst hakkes persillen groft og tilføjes til retten. Til slut lægges blåmuslingerne i flødesaucen og dampes under låg i præcis 6 minutter. Server direkte herefter med groft eller lyst brød. |
|
Opskriften er vist 17614 gange,
og udskrevet 326 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Jens A - 2021-11-10 17:12:00 Vi elsker denne ret, men giver den selv et lille pif fra vores urte have god appetit! LP - 2019-02-04 18:21:07 Muslinger i denne ret, smager bare helt fantastisk. Næste gang vi skal have muslinger bliver det på denne måde Kai - 2016-10-22 16:01:41 Har lavet mange fiske og skaldyrs retter,men denne her med muslingerne er svær at slå. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne