Røget laksemousse med æble
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Befri laksen for evt. skind og ben og blend den hurtigt sammen med creme fraiche i en foodprocessor. Skræl æblerne, fjern kernehus og skær dem i fine tern. Blanchér dem hurtigt i kogende vand og skyl dem i koldt vand. Vend æbletern og fintsnittet dild i moussen og smag til med salt og peber.
Pluk salaten i blade og skyl dem grundigt. Anret moussen formet som æg med en varm ske på sprøde salatblade. Pynt evt. med dild eller persille |
|
Opskriften er vist 17215 gange,
og udskrevet 349 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-04-11 16:52:04 Den her laksemousse er simpelthen så lækker. jeg serverer den også med avocado og cherrytomater |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne