Røget laksemousse med æble

Røget laksemousse med æble, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.røget laks
1 dl.creme fraiche 18%
1-2 æbler
1 bdt.dild
 salt
 peber
1 salathoved
 
Opskrift:
Befri laksen for evt. skind og ben og blend den hurtigt sammen med creme fraiche i en foodprocessor. Skræl æblerne, fjern kernehus og skær dem i fine tern. Blanchér dem hurtigt i kogende vand og skyl dem i koldt vand. Vend æbletern og fintsnittet dild i moussen og smag til med salt og peber.

Pluk salaten i blade og skyl dem grundigt. Anret moussen formet som æg med en varm ske på sprøde salatblade. Pynt evt. med dild eller persille





karakterer:
Opskriften er vist 17113 gange,
og udskrevet 349 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-04-11 16:52:04
Den her laksemousse er simpelthen så lækker. jeg serverer den også med avocado og cherrytomater