Brun vildtfond
Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
|
|
Til vildtfond kan ben afskæringer/sener fra stort set alt vildt bruges, pattedyr og fugle.
Ben og fugleskrog lægges i en bradepande og brunes på alle sider i en så varm ovn som muligt. De brunes til de har taget farve, dog uden at blive sorte. Grøntsagerne skal skæres ud og brunes let i gryden i olien. Benene tilsættes, dækkes med koldt vand. Simrer under låg mindst 4-5 timer, men gerne længere. sørg for at skumme fedtet af overfladen undervejs. Suppen sies eventuelt gennem et klæde, kommes atter i gryden og koger uden låg til den er reduceret, så smagen er god og kraftig. Skummes for fedt, smages til og fryses ned til senere brug. Den kan også holde sig i adskillige dage i køleskabet, forudsat den er afkølet hurtigt. |
|
Opskriften er vist 615 gange,
og udskrevet 37 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne