Valgflæsk
Hovedingrediens : Svinekød - Svinebryst Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær svinebrystet i ½ cm tykke skiver, hvis De ønsker sprødt flæsk. Tykke skiver giver ofte flæsk, som er blødt indeni.
Dup skiverne tørre med køkkenrulle.
På pande: Varm panden godt op. Læg skiverne på panden, og brun dem ½-1 min. på hver side. Skru ned til middel varme, og steg dem gyldne og sprøde. Vend skiverne ofte. Læg skiverne på fedtsugende papir. Drys med salt. Hvis kødet er meget magert, kan det være nødvendigt med lidt olie på panden fra starten. I ovn: Læg skiverne på en rist over en bradepande med alufolie i bunden. Det letter rengøringen. Stil den i den øverste halvdel af en kold ovn, og tænd på 200 grader C. alm. ovn. Lad skiverne blive gyldne på den ene side, før de vendes og steges færdige på den anden side. Stegetiden er noget længere i ovn end på pande. Sovs: Pisk mel og 1 dl mælk til jævning i en tykbundet gryde. Pisk resten af mælken i. Bring sovsen i kog under piskning, og lad den småkoge ca. 5 min. Tilsæt fedtstoffet, og smag til med salt og peber. Tilsæt skyllet, hakket persille. Sovsen kan også laves ved opbagning. |
|
Opskriften er vist 20805 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne