Grovboller med gulerod og solsikke

Grovboller med gulerod og solsikke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Fuldkornshvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Pernille

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 dl.Vand
50 g.Gær
100 g.Groft rugmel
100 g.Havregryn
100 g.Fuldkornshvedemel
110 g.Grahamsmel
 salt
4-500 g.Hvedemel
100 g.Solsikkekerner
2 spsk.Olie
 
Opskrift:
Bland de våde ingredienser sammen (Vand og gær).

Kom der efter gulerødder og alt mel i - bort set fra hvedemel.
Hvedemel tilsættes lidt af gangen, indtil den ønskede konsistens er opnået. Tilsæt olien inden dejen er kørt færdig på maskinen.

Har kørt min på maskine og kort før slut tilsat jeg solsikkekernerne.

Hæves 2 x 20 min.

Bages ved 220 grader i alm. ovn i ca 12-15 min - afhængig af størrelsen.





karakterer:
Opskriften er vist 7636 gange,
og udskrevet 93 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-07-15 19:29:24
der står ikke hvor mange g gulerod der skal i