Grovboller med gulerod og solsikke
Hovedingrediens : Mel - Fuldkornshvedemel Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Pernille Indsendt : Red : |
|
|
Bland de våde ingredienser sammen (Vand og gær).
Kom der efter gulerødder og alt mel i - bort set fra hvedemel. Hvedemel tilsættes lidt af gangen, indtil den ønskede konsistens er opnået. Tilsæt olien inden dejen er kørt færdig på maskinen. Har kørt min på maskine og kort før slut tilsat jeg solsikkekernerne. Hæves 2 x 20 min. Bages ved 220 grader i alm. ovn i ca 12-15 min - afhængig af størrelsen. |
|
Opskriften er vist 7636 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer fejl i opskriften - 2015-07-15 19:29:24 der står ikke hvor mange g gulerod der skal i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne