Guacomole
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : JAJ Indsendt : Red : |
|
|
De modne avocadoer gøres klar. Skræl fjernes og sten udtages (men gemmes).
Avocado moses i en skål. Chili finhakkes, tomater finhakkes og hvidløg presses. Blanding puttes i avocadoer (husk så meget af saften som mulig fra tomaterne). Derefter tilsættes lidt salt og citronsaft efter smag. Der blandes. Når guacomolen er klar lægges der avocadosten i bunden af skålen. Sættes derefter på køl. Avocadostenen er med til at forlænge holdbarheden. |
|
Opskriften er vist 4442 gange,
og udskrevet 85 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne