Røget laks med cremede dildkartofler

Røget laks med cremede dildkartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :
Røget laks med cremede dildkartofler, billede 4 Røget laks med cremede dildkartofler, billede 1 Røget laks med cremede dildkartofler, billede 2 Røget laks med cremede dildkartofler, billede 3
Fotograf: Dorte Christensen  

Ingredienser:
6 tynde skiver røget laks
6-8 skrællede kartofler
2.5 dl.piskefløde
0.5 spsk.dijonsennep
1 bdt.dild
1 tsk.salt
1 tsk.peber
 
Opskrift:
Del kartoflerne i kvarte og kog dem 5 min. i saltet vand. Hæld vandet fra og kog kartoflerne med piskefløde og sennep. Når det får en cremet konsistens, tilsættes dild, salt og peber.

Anret laksen på to tallerkener og server de varme cremede kartofler til.





karakterer:
Opskriften er vist 28108 gange,
og udskrevet 433 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-04-26 07:46:47
..også godt med lidt letkøbte grønne asparges til, uhm.

  -   2016-04-26 07:45:39
SÅ lækket, og det tager jo ingen tid at lave 😍