Røget laks med cremede dildkartofler
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
Fotograf: Dorte Christensen |
|
Del kartoflerne i kvarte og kog dem 5 min. i saltet vand.
Hæld vandet fra og kog kartoflerne med piskefløde og sennep. Når det får en cremet konsistens, tilsættes dild, salt og peber.
Anret laksen på to tallerkener og server de varme cremede kartofler til. |
|
Opskriften er vist 28026 gange,
og udskrevet 432 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Ann Mikkelsen - 2016-04-26 07:46:47 ..også godt med lidt letkøbte grønne asparges til, uhm. Ann Mikkelsen - 2016-04-26 07:45:39 SÅ lækket, og det tager jo ingen tid at lave 😍 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne