Sommerkylliing med estragon, sennep, forårsløg
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Fryseegnet : Ja Indsendt af : rikke stou Indsendt : Red : |
|
|
Hak estragon groft og bland den samme med de to slags sennep. Smør kyllingen ind i blandingen og steg den grundigt på alle sider i olie i en gyde ved svag varme.
Vask og skrub kartoflerne godt. Hak hele citronen groft og kom den ned i gryden sammen med vand/bouillon. Læg låg på, og lade det simre i 30 minutter. Tilsæt fløden og smag til med salt og peber og evt. mere sennep. Lad det simre i 15 - 20 minutter, indtil kyllingen er færdig. Fløk agurken på langs og skrab kerneren ud med en ske. Skær agurken i skiver på ca ½ cm. Personligt, valgte jeg ikke at skrabe kernerne fra agurken, da det er det bedste af det hele. Rens forårsløgene og skær dem i stnger på 3 cm. Kom agurk og forårsløg i gyden og lad det trække lidt varme i ca. 5 minutter. Server retten i gyden med et godt brød til. |
|
Opskriften er vist 2893 gange,
og udskrevet 83 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne