Helles Rabarbertærte med marengs
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Fryseegnet : den forbagte bund Indsendt af : Helle Brandt Indsendt : Red : |
|
|
Bund:
Mel og smør smuldres, sukker tilsættes og dejen samles med æggeblommer. Hviler i køleskabet 1 time. Sæt ovnen på 200 °C alm. ovn. Smør en tærteform, rul dejen ud og læg den i formen. Bag bunden i 15 min Fyld: Rengør og snit rabarberne i 1 cm stykker, bland med sukker og kartoffelmel. Læg rabarberne i tærtebunden. Bages 15 min. Marengs låg: æggehviderne piskes stive, edikke og sukker tilsættes og der piskes til massen er sej. Massen lægges over de bagte rabarber. Bages 15 min til marengsen er gylden. Server lun med flødeskum Tips: Bunden kan bages i forvejen |
|
Opskriften er vist 13627 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer AR - 2016-10-29 20:39:28 Lækker opskrift. Jeg kan kun give topkarakter. Jeg brugte frosne rabarber, som jeg dog tøede op for brug. Den er dejlig, også uden flødeskum. Indsender - 2015-05-04 19:50:11 Der skal stå 0,5 dl sukker ved fyldet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne