Kalkun med tranebær og champignon i cremet sauce
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Indsendt af : Julie Rasmussen Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet ud i tern (ca. 3x3 cm)
Varm en wok eller stegepande med høj kant op på middelvarme. Skær champignonerne over på midten efter de er skylder grundigt. Kom kødet på den varme pande med noget fedtstof. Når kødet er ved at være stegt færdigt kommer man champignonerne på panden, og tranebærrene. Lad det stå og stege i 2-3 min ved jævn varme. Kom madlavningsfløden over, og lad det simre i 5-10 min. Til kødet er færdigt og mørt. Smages til med salt og peber. Serveres med ris til. Man kan komme alle mulig grøntsager i efter egen smag. Og evt. noget bacon i tern. |
|
Opskriften er vist 4189 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne