Røget laksekonvolut med svamperagout og gurkemejesauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Fyld:
På en pande kommes smør, hvori hakket løg og svampe ristes til de er møre - derefter tilsættes fløden. Det hele koges ind til en stuvning. Sauce: Fløden kommes i en gryde og koges ned til det halve, smages til med gurkemeje, salt og peber efter behov. Anretning: 3 skiver laks kommes på en tallerken i stjerneform, svamperagouten kommes i midten af laksen, hvorpå de 3 ender bukkes ind over ragouten. Tallerkenerne stilles i forvarmet varmluft ovn 5 minutter ved 180 grader C. Tages ud, saucen hældes på, så der dannes et spejl, pyntes med dild og rogn. |
|
Opskriften er vist 7990 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne