Røget laksekonvolut med svamperagout og gurkemejesauce

Røget laksekonvolut med svamperagout og gurkemejesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
12 skiverrøget laks
75 g.champignon
75 g.østershatte
1 løg
5 dl.piskefløde
250 g.smør
10 g.gurkemeje
 
Opskrift:
Fyld:
På en pande kommes smør, hvori hakket løg og svampe ristes til de er møre - derefter tilsættes fløden. Det hele koges ind til en stuvning.

Sauce:
Fløden kommes i en gryde og koges ned til det halve, smages til med gurkemeje, salt og peber efter behov.

Anretning:
3 skiver laks kommes på en tallerken i stjerneform, svamperagouten kommes i midten af laksen, hvorpå de 3 ender bukkes ind over ragouten. Tallerkenerne stilles i forvarmet varmluft ovn 5 minutter ved 180 grader C. Tages ud, saucen hældes på, så der dannes et spejl, pyntes med dild og rogn.





karakterer:
Opskriften er vist 7990 gange,
og udskrevet 162 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu