The Incredible Chocolate cheese cake
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Kevin Indsendt : Red : |
|
|
Bunden
3 Pakker Oreo 125g Smør Sæt smør til at smelte. Knus oreos i en blender eller med en stavblender og bland dem med det smeltet smør. Pres massen hårdt med fingrene eller en flad overflade til en bund i en indsmurt springform (maks. 22 cm) Lad den stå på køl i en halv time inden du kommer Chokoladecremen på. Chokoladecremen 300g Philadelphia Original 150g Creme fraiche 1,5dl. Fløde 200g Mørk chokolade 1-3tsk. Lakridspulver ½ Citron ½ Vaniljestang 80 Sukker Smelt chokoladen over et vandbad og stil til siden. Pisk flødeost og sukker jævnt. Rør vaniljekorn og citron I massen. Vend derefter creme fraichen i massen. Pisk fløden stiv, men ikke til flødeskum og vend forsigtigt i massen med en dejskraber. Put nu den smeltede chokolade i massen og vend forsigtigt. Tilsæt nu 1-3 tsk. lakridspulver i chokolademassen alt efter hvor stærk smagen skal være. Fordel nu chokoladecremen jævnt i springformen på Oreobunden. Efter du har lagt cremen på Oreobunden kan du skille den resterende pakke Oreos ad, fjerne cremen i midten og læggen kiksene ud på cremen som et kikselag mellem de to cremer. Vaniljecremen 300g Philadelphia Original 150g Crème Fraiche 1,5dl. Fløde 80g Sukker ½ Citron 1 spsk. Citronskal Pisk flødeost og sukker jævnt. Rør vaniljekorn, citronsaft og citronskal i massen. Vend derefter creme fraichen i massen. Pisk fløden stiv og vend i massen forsigtigt. Kom vaniljecremen oven på det midterste kikselag. Stil kagen i køleskabet natten over, servers kold. Tips Eventuelt pynt kagen med friske bær og revet chokolade. Tips: OBS: Kagen skal stå i køleskabet minimum 8 timer. Det forslås at lave kagen dagen før brug. |
|
Opskriften er vist 3701 gange,
og udskrevet 106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Peter - 2023-12-21 21:02:56 cheesecake uden husblas |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne