Luftige Citron Cookies
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Louise Djernæs Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 175°C varmluft
Pisk smør og sukker sammen til det er cremet og luftigt, i en stor skål Tilsæt æggene et ad gangen Tilsæt vanilje, citronskal og –saft og pisk indtil det er kombineret Bland salt, bagepulver, natron og mel i til det kun lige er blandet Rul en stop spiseskefuld dej i flormelissen og placer kagerne med ca. 7 cm mellemrum på en bageplade med bagepapir (køl eventuelt dejen først, for at få tykkere og mere chewy cookies) Bag i 9-11 minutter til bunden af kagerne er let brunet i bunden Lad dem sidde på bagepladen ca. 5 minutter før du flytter dem, da de er meget bløde, lige da de kommer ud af ovnen |
|
Opskriften er vist 7365 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne