Kylling med macadamianødder
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : GourmetLivet Indsendt : Red : |
|
|
Det første man skal gøre er at skære kyllingbryst ud i nogle store firkantede stykker, og herefter stege dem på panden med margarine, salt og peber.
Imens kyllingestykkerne steges, knuses macadamianødderne i en pose eller med en minihakker. Herefter skæres hvidløg i små fine stykker. Når kyllingestykkerne er stegt færdig tilføjes de hakkede macadamianødderne og det hakkede hvidløg i panden/ sauterpanden sammen med gurkemeje og spidskommen. Lad macadamianødder, hvidløg, gurkemeje, og spidskommen stege sammen med kyllingen i 5 minutter inden fløde tilsættes. Når fløden er tilsat skal retten op at koge i 5 - 10 min. Til sidst vendes spinatbladene i retten, og lad den simre i et par minutter inden servering. Et godt tip er at komme lidt spinat i ad gangen, da det ellers kan virke lidt voldsomt. Til retten kan der serveres, pasta, ris, salat eller flute. |
|
Opskriften er vist 2056 gange,
og udskrevet 77 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne