Brunkager (hollandske brunkager) Ca 40 stk
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Holland Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Helga Jakobsen Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser røres sammen.
Presses til en lang firkantet stang i bagepapir. Ligges i fryseren i en halv time. Skæres i passende tynde skiver og placeres på bagepladen. Bages i ca 10 min ved 180 grader. |
|
Opskriften er vist 4779 gange,
og udskrevet 85 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne