Pasta med bacon og grøntsager 02

Pasta med bacon og grøntsager 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Personer

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Bacon

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Kristian Korsgaard

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
450 g.tørret pasta (f.eks skruer fafalle eller spaghettini)
120 g.mager bacon
3 små løg
3 fedhvidløg
1 buket broccoli
375 g.champignon
3 spsk.vand
1.5 dl.Kaffefløde 9%
3 dl.A38
3 tsk.majsstivelse
 salt
 peber
 
Opskrift:
1. Skær baconen i små stykker. Pil og hak løgene og hvidløgene. Rens champignonerne og skær dem i kvarte og del broccolien i små buketter.
2. Steg baconen i en stor kasserolle ved middelvarme, til det er gyldent og har afgivet lidt fedtstof.
3. Tilsæt så løg, hvidløg, champignon og broccoli, og steg det under omrøring i 2-3 minutter.
4. Tilsæt lidt vand, så det ikke brænder på, og kom så fløden i under omrøring.
5. Rør A38 med majsstivelse og kom det i saucen under piskning. Smag til med salt og peber. Når det har kogt, tages gryden af varmen, til lige inden saucen skal bruges.
Da varmes den lige igennem.
6. Sæt en stor gryde over, 2/3 fyldt med vand, tilsat 2 tsk salt og 2 tsk olie, på høj varme.
7. Når vandet koger, tilsættes pastaen, og den koger i 9 minutter (eller hvad der ellers står på pakken) med jævnlig omrøring på middel varme.
8. Når pastaen er færdigkogt, hældes den op i en sigte og kommes så straks op i den genopvarmede sauce.

Ærnæring: 12246 kj fordelt på 16% protein, 28% fedt og 57% kulhydrat.





karakterer:
Opskriften er vist 5723 gange,
og udskrevet 119 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-10-10 14:54:43
Afklaret smør??? ;-)

  -   2015-04-25 20:19:51
den opskrift virker meget forvirende, punkt 5, pisk majsstivelsen ud i saucen, man kan ikke piske når der allerede er tilsat, bacon, svampe, løg, broccoli, og hvorfor kan man ikke koge spagnetti på samme tid, som man laver saucen. spaghetti skal løbe fri for vand, så normalt rister man spaghettien i noget afklaret smør, inden serveringen.