Kalvegryde med æbler og svampe
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Rikke Stou Indsendt : Red : |
|
|
Krydder kødet med salt og peber og vend det med mel evt. i en plasticpose. Brun det i en stegegryde med halvdelen af olien og smørret
Du kan gøre det at du tager to stegeben fra kalv først og koger det med æblejuice og fløde først i mindst en time Tag kødet op. Steg steg nu fintsnittet skalotteløg og hvidløg i resten af olien Tilsæt krydderurter og kød og hæld æblejuice ved Lad retten simre under låg 1 - 1½ time rens svampene og skær dem evt. i mindre stykker Brun dem ad et par omgange på en pande med smør og krydr med salt og peber Vask eller skræl æblerne og skær dem i både uden kernehus Brun dem hurtigt på panden Vend svampe og æbler i gryden og lad retten simre 5 minutter mere Smag til med æblevineddike salt og peber og jævn evt. med majs stivelse eller fløde jeg kombinerede. server med kartofler eller ris Det kan lyde mærkeligt med æblejuice men smagene blander sig Jeg vil sige 2 - 3 store spiseskefulde af hver af krydderierne -tørret. |
|
Opskriften er vist 6091 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne