Røget sild i bur
Hovedingrediens : SildeFisk - Røget sild Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : MIR Indsendt : Red : |
Fotograf: MIR |
|
De røgede sild renses for skind og ben og lægges i et fad
Ketchup, olie, eddike, sennep og sukker røres grundigt sammen og hælde over sildene. Skal trække natten over i køleskab. Før servering pyntes med radiser, æg og purløg i striber som tremmer i et bur |
|
Opskriften er vist 15230 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne