Laks med bulgursalat
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Fryseegnet : Nej Indsendt af : SimoneLundquist Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dressing:
Dressingen laves helst ca 2-3 timer før den skal serveres, så den kan nå at stå lidt i køleskabet. Tag creme fraiche og hæld op i en skål, herefter presser du hvidløg i. tilsæt så lidt salt og kethup. hæld evt også lidt olie i, og rør den godt rundt og stil den i køleskabet. Salat: Til salaten koger du Bulgur i vandet, og lader de simre i ca 10 minutter. herefter hakker du en lille håndfuld persille og mynte. Hak også rødløg, og forårsløg. Skær cherrytomater i 4 både og bland salaten. tilsæt så en god sjat citronsaft, olie, og lidt salt. Rør rundt og den er nu klar til servering! Krydderblanding: Til laksen hakker du nogle mandler, (solsikkekerner kan også bruges), og rister dem kort på panden sammen med sesamfrø, og rigeligt med spidskommen, salt og lidt chili. Rist det kun kort. ca 3 minutter, og tag det af. Det er nu klar til at blive drysset over laksen når den kommer ud af ovnen. Laks: Laksen putter du op i et fad, og smider i ovnen på 180 grader, i ca. 20 minutter. når laksen har fået 15 minutter i ovnen putter du nogle fuldkornsflutes i ovnen. Når det har tilberedt de sidste 5 minutter, tager du flutesene og laksen ud. Husk at drysse lidt af din krydderblanding ovenpå laksen, og servér den med salaten, flutes, og dressing. Bon appetit! :) |
|
Opskriften er vist 36279 gange,
og udskrevet 477 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne