Lakserulle med brøndkarse og flutes
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lakserester, æg, flødeost og creme fraiche blendes og røres sammen med purløgene.
Læg lakseskiverne på et stykke plastfilm ovenpå et stort stykke staniol, således at skiverne ligger helt tæt sammen uden mellemrum. Fordel blandingen fra blenderen udover og rul sammen med plastfilmen. Sno enderne af filmen og pak rullen ind i staniol. Rullen lægges i fryseren (evt. køleskab, hvis det varer længere tid inden retten skal serveres) i 10-15 min. Servering: Pak rullen ud og skær den forsigtigt i skiver på skrå. Disse anrettes på tallerkenen, med brøndkarse og evt. et salatblad. Flûtes med smør gives til. |
|
Opskriften er vist 30641 gange,
og udskrevet 854 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne